Etusivu
Tilaukset ja osoitteenmuutokset
Aineistoa seurapalstalle
Juttuvinkit
Pääkirjoitus
Toimitus
Ilmoitukset
Mediatiedot
Lehti
Palaute  
 
 
Etusivu Lehti
 
 

 

 

Paikallislehti Elimäen Sanomat on kerran viikossa ilmestyvä tilattava sanomalehti. Ilmestymispäivä on keskiviikko. Paikallislehti Elimäen Sanomat on puolueisiin sitoutumaton Sanomalehtien Liiton jäsenlehti.

Alisa ja Reijo Alanko perustivat Elimäen Sanomat vuonna 1976 palvelemaan elimäkeläistä liike-elämää. Vuonna 2009 Elimäen Sanomat siirtyi seuraavan sukupolven, tyttären Elina Alangon omistukseen. Elina Alanko on työskennellyt perheyrityksen palveluksessa vuodesta 1989 alkaen, josta vuodet 1989-1991 Elimäen Sanomien asiakaspalvelussa.

Tänä päivänä paikallislehti Elimäen Sanomien sivuilta löytyy Kouvolan kaupungin ja Elimäen seurakunnan ilmoituksia ja tiedotteita ajankohtaisista asioista ja tapahtumista. Lisäksi luet joka keskiviikko tuoreet uutiset, kannanotot, tulevat tapahtumat, yhdistysten tiedotteet, urheilutulokset, liikkeiden ilmoitukset ja paljon muuta.

Paikallislehti Elimäen Sanomien tehtävä on tiedottaa Elimäen ja lähiseudun uutiset sekä tapahtumat lukijoille. Lukijoiden omille mielipiteille on postilaatikko-palsta.

Paikallislehti Elimäen Sanomat julkaisee useita teema- ja liitenumeroita vuodessa mm. Autonumero, Koti ja asuminen, Kesälehti, Yrittäjänumero, Pestoonumero ja Joulunavausnumero.

Tervetuloa Elimäen Sanomien kotisivuille!

 

 
     
Elimäen Sanomat