Etusivu
Tilaukset ja osoitteenmuutokset
Aineistoa seurapalstalle
Juttuvinkit
Pääkirjoitus
Toimitus
Ilmoitukset
Mediatiedot
Lehti
Palaute  
 
 
Etusivu Uutinen
 
 

Arviointikertomukselle kunniamaininta

Kouvolan arviointikertomus vuodelta 2017 on saanut kunniamaininnan ansiokkaasta ja sisältöä palvelevasta, innovatiivisesta esitystavasta.

Tilintarkastusyhteisö PwC järjestää vuosittain Vuoden arviointikertomuskilpailun, mihin kunnat ja kuntayhtymät voivat osallistua. Kilpailun tuomaristo on myöntänyt Kouvolan kaupungin arviointikertomukselle vuodelta 2017 kunniamaininnan ansiokkaasta ja sisältöä palvelevasta, innovatiivisesta esitystavasta. Kilpailuraati oli valinnut Kouvolan arviointikertomuksen, vaikka arviointikertomusta ei ollut ilmoitettu kilpailuun.

Tuomaristo esitteli perustelut seuraavasti: ”Arviointikertomuksen tiedon visualisoinnin ratkaisut ja havaintojen esittämistapa edustavat ehdottomasti parhaimmistoa kaikkien arviointikertomuksien joukossa.

Ulkoasu palvelee sisältöä ja visualisuudessa on kiinnitetty huomiota asian esille tuomiseen. Hyvällä visuaalisella esitystavalla ei ainoastaan paranneta kertomuksen luettavuutta ja käytettävyyttä , vaan se itsessään tuo esille tarkastuslautakunnan keskeisiä havaintoja ja näkökulmia.

Kertomuksen visuaaliset ratkaisut on toteutettu sisältöä palvelevalla tavalla: muoto on osa sisältöä. Kunniamaininnan saa Kouvolan kaupungin tarkastuslautakunta.”

 
 

 

 

 

 

RAIJA ANTTILA

 

Etusivulle

 

Elimäen Sanomat