Etusivu
Tilaukset ja osoitteenmuutokset
Aineistoa seurapalstalle
Juttuvinkit
Pääkirjoitus
Toimitus
Ilmoitukset
Mediatiedot
Lehti
Palaute  
 
 
Etusivu Uutinen
 
 
 

Sirkat ja surviaisentoukat jakoivat mielipiteet

Lähiruokamessut oli jymymenestys

Lähiruokamessuilla vieraili varovaisen arvion mukaan noin 7 000 kävijää. Moni kävi messuilla sekä lauantaina että sunnuntaina.

Messuemo Maria Tigerstedt on hyvin tyytyväinen kymmenennen kerran järjestettyihin Lähiruokamessuihin.

–Messut onnistuivat erinomaisesti, väkeä riitti ja kauppa kävi hyvin. Valitettavasti useammalta myyjältä loppuivat tuotteet kesken. Myös sää suosi meitä. Sunnuntainakin selvittiin ilman sadetta, vaikka viiden kilometrin päässä messupaikasta kuulemma satoi.

–Tänä vuonna moni messuvieras hyödynsi sen, että samalla lipulla pääsi messuille sekä lauantaina että sunnuntaina. Erityisen hienoa on se, että tänä vuonna aivan selvästi paikalliset ihmiset olivat lähteneet viihtymään messuilla.

–Messujärjestelyt saivat hyvää palautetta, ja messuja pidettiin monipuolisina. Emme ole vielä ehtineet käydä palautelappuja kunnolla läpi, mutta kaikki negatiivinen palaute tutkitaan tarkasti ja mietitään, miten voimme seuraavilla messuilla parantaa asioita.

Lähiruokamessut ovat vuosien varrella kasvaneet sen verran, että messujärjestelyihin kaivataan kipeästi lisää väkeä.

–Moni näytteilleasettajista varasi paikan jo ensi vuoden messuille, joten kyllähän ne täytyy järjestää. Tarvitsemme kuitenkin ensi vuonna lisää käsi- ja jalkapareja, muuten nykyinen ydinporukka juoksee jalkansa poikki. Tarvitsemme apua messujärjestelyihin jo messuviikolla ja tietysti myös messuviikonloppuna. Jo nyt voi ilmoittautua mukaan talkoolaiseksi ensi vuoden messuille. Jokaiselle löytyy aivan varmasti puuhaa.

 
Ari Puuri esitteli kahden päivän ikäisiä untuvikkoja Heidi Ala-Outiselle ja hänen tyttärilleen Selmalle (keskellä) ja Hildalle. Tytöillä on kotona omat lemmikkikanat Massikka ja Tyyne.
 
 

RAIJA ANTTILA

 

Etusivulle

LUE JUTTU KOKONAISUUDESSAAN ELIMÄEN SANOMISTA
 
Elimäen Sanomat