Etusivu
Tilaukset ja osoitteenmuutokset
Aineistoa seurapalstalle
Juttuvinkit
Pääkirjoitus
Toimitus
Ilmoitukset
Mediatiedot
Lehti
Palaute  
 
 
Etusivu Uutinen
 
 
 

Positiivisuus lähti kiertoon Elimäellä

Positiivisten ihmisten Kouvola -facebookryhmän elimäkeläiset jäsenet kiittivät viime viikolla Elimäen Sähkön ja Radion Nina ja Tuomo Jokivirtaa heidän hyvästä palvelustaan.

Noin 7 000 jäsenen Positiivisten ihmisten Kouvola -facebookryhmään laitettiin hiljattain viesti, jossa toivottiin Elimäen Sähkön ja Radion yrittäjien Nina ja Tuomo Jokivirran saavan kiitosta hyvästä palvelusta. Viestissä todettiin, että ”Tuomo korjaa siellä mummojen radiot, kännykät, levarit ja muut puoli-ilmaiseksi ja yritys toimii muun muassa Matkahuoltona.” Tämä viesti herätti ryhmässä melkoisen kiitosten vyöryn. Kommenteissa todettiin muun muassa seuraavaa:

–Ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua. Rentoa ja huumorintajuista otetta! Jos jotain ei ole, se tilataan. Iso kiitos.

–Kiitos ystävällisestä ja iloisesta palvelusta ja yllättävän kattavasta valikoimasta! Usein etsitty erikoistuote on löytynyt yllättävän läheltä.

–Isot kiitokset monipuolisesta, asiantuntevasta ja asiakkaat huomioivasta liiketoiminnasta! Olette esimerkillisiä.

–Ei ole ollut väliä, puuttuuko teippiä vai televisio, polkupyörä tai pyykinpesukone, aina on löytynyt sopiva. Lisänä tarvittaessa vielä kotiinkuljetus ja asennus. Kiitos hyvästä palvelusta.

–Isäni puolesta kiitokset ”digitalkkarille”, joka on käynyt useammankin kerran säätämässä telkkarikanavat kohdilleen ym. ikäihmisen omassa kotona. Lasteni puolesta kiitos siitä, että vallan pienestä pitäen heitä on kohdeltu liikkeessä arvokkaina asiakkaina, vaikkeivät ostokset järin suuria olekaan olleet. Omasta puolesta kiitokset siitä, että apu löytyy aina, olipa kyseessä sitten jonkun aparaatin omituinen paristo tai vaikka akvaariolamput. Ei sen väliä, jos jotain ei ole hyllyssä (mikä sinänsä on harvinainen sattuma), se käydään hakemassa pikimmiten.

 

Joukko Positiivisten ihmisten Kouvola -facebookryhmään kuuluvia elimäkeläisiä muisti viime viikolla Elimäen Sähkön ja Radion yrittäjiä.
 
 

RAIJA ANTTILA

 

Etusivulle

LUE JUTTU KOKONAISUUDESSAAN ELIMÄEN SANOMISTA
 
Elimäen Sanomat